Ansku ja Kovu PK SM 2018

Huippu hienoa taas nähdä yksi meidän jäsenistä edustamassa H H Haku Hurttia palveluskoirien suomen mestaruudessa. Onnittelut!! Tässä on Anskun kertomus kokemusesta.

Edustimme Kovun kanssa H H Haku Hurttia palveluskoirien vuoden 2018 SM – kilpailuissa.

Suoritukseemme olen tyytyväinen, vaikka emme maastoon päässeetkään. Kovun tottis 73,5p. Meidän maastoon pääsy kaatui eteenmenon nollaamiseen, kun Kovu oli sitä mieltä, että mene keskenäs maahan ja totteli vasta kolmatta käskyä. Oon tyytyväinen suoritukseen, koska ne asiat, mitkä yleensä ovat olleet ongelmana ja joita on treenattu, toimi nyt paremmin. Sit tuli näitä yllätyksiä, mitkä ei oo koiran ongelmana ollut, niinku yleensä aina kokeessa. Ei muutaku eteenmeno kuntoon ja kohti kyläkisoja hakeen viimeistä ykköstä, jotta saadaan KVA-titteli.

Osallistuminen oli huippu kokemus, kisatunnelma oli hyvä ja sain hyvää kokemusta. Oli myös ihana nähdä paljon tuttuja, kiitos kaikille seurasta.

Super iso kiitos Mervi Heikkilä-Matinlauri ja Heli Kangas-Kokko, jotka lähditte mun mukaan auttamaan ja kannustaan, arvostan. Ja iso kiitos Maarit Mätäsaho auton lainasta, ilman sua tämä hieno kokemus olisi jäänyt kokematta.

Eikä näihin kisoihin pääse ilman treenikavereita. Haku on joukkuelaji ja koiran onnistuneeseen kouluttamiseen tarvitaan toimivaa tiimityötä. Tähän päästäksemme tarvitaan aitoa halua kouluttaa myös toisten koiria. Kiitos kaikki meidän kanssa vuosien aikana treenanneet.

Kovun tottelevaisuus videot:
https://youtu.be/RTLSFsJubNM
https://youtu.be/2N9iYws8ik4
https://youtu.be/UUvmEeiioK8

T. Anniina & Kovu

 

DogSportsPhotos

Kategoria(t): Haku, PK. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.